Om GoHunting…

At jage og fiske er stærke urkræfter hos mennesket. Urkræfter driver os ud i naturen på jagt efter vildt med bue, riffel, haglbøsse eller fiskestang. Er du jæger eller lystfisker, ved du hvad jeg taler om. Jagt giver ro, balance og overskud i hverdagen – følg dine instinkter – Go Hunting!

I denne blog vil du kunne følge med i jagtoplevelser, erfaringer og deltage i diskussioner om grej og finde inspiration.
HUSK at abonnere og anbefal gerne på facebook.

få tilsendt mail når der er nyt på bloggen, tilmeld dig her:


 

 

———————

1hjort-mvk-2-1200

Blog’en er først og fremmest en side der drives af ren og skær interesse for alt hvad der har med jagt at gøre; Grej, vildt, teknik, mad og meget mere.
Egentlig kom ideen til blog’en af, at jeg var dødtræt af at blive bombet med reklamer om noget bestemt grej som lovede guld og grønne skove – men som så efter at jeg havde brugt mine sure sparepenge, viste sig at været en fæl skuffelse.
Bloggen GoHunting er grejanmeldelser og artikler uden filter og med helt bundærlige mening om alt hvad der har med jagt at gøre.
Det bærende princip er derfor, at jeg insisterer på, at alle artikler skal være uvildige og dermed ikke farvet af kommercielle interesser, sponsorater og andre “gaver”.
Alt grej der testes er enten udlånt eller købt og betalt – der er ingen undtagelser… Bom

……..

Bag bloggen står Morten Vestergaard Knudsen som allerede fra 4 års alderen begyndte at færdes i naturen i Vendsyssel.
Fugle og dyr blev hurtigt hans interesse og inden 10 års alderen havde han lært sig at genkende alle de danske fugle på udseende og stemmer.
Som 11 årig fik han mulighed for at komme med på jagt, og en glød blev til en flammende lidenskab for udøvelsen jagt i den i forvejen velkendte natur.
Jagttegnet blev erhvervet som 15 årig og buetegnet som 18 årig, og siden er det blevet til mange tusinder ture ud i den danske natur med riflen, buen og haglbøssen.

Morten blev færdiguddannet som Skovigeniør i 1997 og fik udvidet sin viden til også at omfatte skovens dyrkning og økologi, træerne, buskene, planterne og landskabernes dynamik – og selvfølgelig vildtet. Han tilbragte bl.a. et helt år som assistent på Klosterheden Statsskovdistrikt der er en af Danmarks største skove og med en meget stor kronvildtbestand.

Efter endt eksamen og en kort tur til Island, drog Morten til Namibia for at opsøge eventyret med jagt og safari. Det blev her til mange storslåede oplevelser som guide og jagtassistent for jægere og safariturister. Det blev bl.a. til mere end 23 safariture til den verdenskendte Etosha National Park.

Efter et lille års tid på den sydlige halvkugle vendte han hjem og startede sammen med en række jagtinteresserede aktionærer, Danguide Safaris A/S, som efter et par succesfulde år, blev opkøbt af DIANA Jagtrejser i år 2000.
Morten fortsatte sin karriere i DIANA som marketingchef indtil 2004. Herefter startede han som selvstændig erhvervskonsulent inden for E-business og var med som konsulent i en årrække for bl.a. Limpopo Travel og desuden involveret i flere aktiviteter og konsulentopgaver for Hunters video og Seeland.
I 2009, bosiddende på Fyn, trådte han ind som ledende medarbejder i vinduesbranchen, men har bibeholdt sin store passion for jagt og fiskeri.

Særligt riffel og buejagt har i dag hans store interesse. Morten er uddannet riffelskydningsinstruktør og passioneret bruger af hjortebanerne og skydeanlæggende rundt om i landet, hvor man altid kan opsøge ham og få råd og vejledning.

Med 29 års jagterfaring i ind- og udland, og med stor interesse inden for naturen, våben og teknik, kan du altid søge råd hos Morten, der velvilligt deler ud af sin erfaring.

Velkommen til bloggen og god fornøjelse!

IMG_7908sh

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv resultatet for at poste *