“The waiting Game”

“The Waiting Game”
Jeg var på buepürsch her til morgen og det er den ultimate stealth opgave når det gælder bukkejagt og den mest intensive jagt der findes.
Kl. 05.45 så jeg lille træ svaje i kanten af skovsporet 100m væk og bevægede mig langsomt ind på bukken.

Efter ca 15 minutters utrolig forsigtig pürsch var jeg på skudhold af en rigtig god og moden buk, men han stod i et hindbærkrat kun 12m væk – den havde sikkert hørt en lyd og sikrede mod mig mens jeg sad på hug, jeg kunne ikke se bukken, men vidste han var der – meget tæt på!
– og så startede “the waiting game” – hvem holder længst…

wg3

Efter ca. 2min, mærkede jeg en svag vind i nakken og i løbet af 10 sekunder var det slut og bukken flygtede med korte smæl i roligt tempo – den vidste at noget var i gære og fortrak for en sikkerheds skyld – ventespillet endte uafgjort, men bukken vandt omgangen.

Sidder du med et gammelt dyr der sikrer på dig – så deltager du i “The waiting Game” – om du vil det eller ej…
Glem alt om at bevæge dig, om så bukken lusker uset væk i mens. Hvis du ikke lige kan se bukken mens spillet er i gang, er man svært fristet til lige at rejse sig eller flytte sig for at få øje på bukken igen, men du kan IKKE improvisere – spillet har kun én regel – DONT MOVE! – og før du får en skudchance, skal du først vinde “The waiting Game”

Super oplevelse – buepürsch er alt for spændende!

1 Comment

  • Anne Andreasen

    The waiting game:-) Jeg er vild med det spil. Har været jæger i godt et halvt år nu, hvor jeg fik mit jagttegn, så er stadig nybegynder i mange ting. Bemærker din jagtbeklædning på billedet ovenfor og kunne godt tænke mig at høre, hvordan du klæder dig på til en bukkejagt? Har selv købt forskelligt jagtudstyr hos denne forhandler http://www.vildmarks.dk/produkter/4-jagtbeklaedning/ God kvalitet til ok priser. Men vil gerne have tip til andre udbydere og tricks til, hvordan man klæder sig bedst både mht at gå i et med naturen o.lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv resultatet for at poste *